Home » Omgeving » Zomer in Radstadt

Zomer in Radstadt (bij Flachau)

Fietsen – wandelen – mountainbiken – golfen –raften – paragliden – minigolf – zwemmen – tennissen – volleballen - paardrijden - canyoning

Radstadt (849 m. hoog) ligt op een rotsplateau, 70 km ten zuiden van Salzburg. Het fraaie stadje is omgeven door een prachtig berglandschap. Het historische centrum van Radstadt ligt wat hoger. De middeleeuwse stadsmuur en de gracht die het stadje beschermden, zijn nog in volle pracht zichtbaar.

Het stadje heeft alles voor een heerlijke zomervakantie. Weg van wandelen? De 1.768 meter hoge Rossbrand wacht op u. De weg naar de top van deze lokale berg is een plezier waar u niet snel genoeg van krijgt. Fietsend de berg op kan natuurlijk ook. Het gebied rond Radstadt heeft trouwens 21 gemarkeerde fietsroutes in alle moeilijkheidsgraden. Het gebied is een paradijs voor fietsers, mountainbikers en wandelaars.

Maar Radstadt biedt méér! Er is een mini-golfbaan, een open lucht zwembad, je kunt er paardrijden, tennissen, volleyballen, canyoning, raften en paragliden. Kortom, genoeg keuze voor een geweldige en gevarieerde zomervakantie.