Home » Omgeving » Winter in Radstadt

Winter in Radstadt

Skiën en langlaufen in Radstadt bij Flachau

Het dorp Radstadt ligt bij Flachau, in een zeer populair wintersportgebied. Vanuit uw appartement skiet u rechtstreeks het grootste skigebied van Oostenrijk in. De 5 regio's in het SalzburgerLand en de Steiermark bieden voor uw wintersport de perfecte omgeving. Uitgebreid, veelzijdig en met moderne liftinstallaties. Aantrekkelijk voor de echte sporters, voor  families met kinderen en voor vriendengroepen. En voor iedereen die van après-ski houdt. Langlaufers vinden ruim 180 km langlaufloipen in de omgeving. Skiërs vinden een keur aan vooral rode en blauwe pistes in de directe omgeving.

Vanuit uw appartement in Radstadt is skipiste Kemahdhöhe (met kinderschool) gemakkelijk te bereiken met de bus. Deze stopt 50 meter van de woning en is in 5 minuten bij de piste. Geen tijdverlies, direct op de latten! Met de auto doet u een minuut of drie over de 2 kilometer en lopend doet u een mooie warming up van 15-20 minuten. 

Winterpret in en rond Radstadt

Skigebied Ski amadé
Eén skipas voor 860 km pistes. Naar hartelust carven en boarden op de hellingen van het SalzburgerLand en de Steiermark. De skigebieden van de Ski amadé staan voor sport, fun en pure actie! De kosten voor de benodigde skipas vindt u hier. De verscheidene skigebieden zijn niet allemaal direct met elkaar verbonden, maar de gratis skibus is daar een mooie oplossing voor. De pistes hebben een grote verscheidenheid aan niveaus dus voor iedere skiër wat wils. De après-ski is hier groots en uitbundig aanwezig.

In het hart van Oostenrijk ligt de skiregio Dachstein West. Dit gebied beschikt over meer dan 140 kilometer piste, een prachtig panorama en een breed piste aanbod voor de hele familie.